HAN SA: pengatänk

vad är det som gör att vi tänker så olika på pengar?

jag tror inte att det här är nått som gäller bara mig och min tjej utan tjejer och killar i största allmänhet ni får rätta mig om jag har fel.

men för att ge ett exempel så:

min tjej kan ringa och säga "hej babi jag har hittat ett par skor som jag la undan dom kostar bara 300:- kan du hämta dom åt mig". efter att först ha frågat va hon ska med dom till när hon har mer skor än det finns invånare i våran del av stan. så säger jag ja, och går mot skoaffären men väl på plats så kan skorna kosta allt från 349:- till 599:- och så här e det med allt om det så är en apelsin, hon e grym på att avrunda neråt kan man säga. det är ju tur att jag har lite koll på det här fenomenet så jag tar ju alltid med mig extra pengar.

sen har hon en förmåga eller rättare sagt hade en förmåga att bränna alla sina pengar på 12-16 dagar, ibland kändes det som att hon tävla med nån, vem som kunde bränna degen först, och varje gång vare samma visa hon visste inte vart pengarna tagit vägen men det visste jag, dom dära rosa prickiga ugnsformarna och dom dära krukhållarna och allt annat smått och gått. idag är min ängel mkt bättre på det där..

jag däremot jag ska vända varendra krona till 2 kronor. jag är inte snål inte alls bara smart jag gör pengar på allt och det värsta jag vet är att bränna pengar på mig själv när det kommer till vissa saker. jag har inga problem med att lägga pengar på teknik, bilar och dess tillbehör eller träning men resor och kläder är det värsta jag vet. idag köpte jag ett par jeans för 1200:- det är fan inte ok cok jävla dyrt. vet inte varför jag har den grejen men så är det. jag kan dra till casinot och torska 10 lappar och sen rycka på axlarna och tänka jag styr nya deg. men när jag handlar kläder tex så är det så mkt mera ångest som om jag inte hade råd med det, men jag har faktisgt råd med det och flera par till om jag vill. konstigt det där..

jag e planerad i mina pengar jag skulle aldrig kunna bränna allt på 2 veckor, jag ser alltid till att d finns pengar tills det kommer nya pengar, jobbigt att vara beroende av att göra pengar jag e nog fan det. får väl se vart det slutar. antingen blir man väl sjukt rik eller så får man ställa in sig en stund och tänka om. nej älskling jag kommer inte börja plugga!

och med det säger jag gonatt.

// han sa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0