HAN SA: gaffelhora // svara i telefonen vafan

ett prakt exempel på vart pengarna kan ta vägen är våra nya bestick som kosta 1200:- dom är fina men helt jävla värdelösa man får inget fäste med dom hade jag inte älskat dig älskling hade dom åkt i sopporna idag efter middagen höll på att börja grina för det va så svårt att skära i min pizza.

idag har jag ringt henne 3-4 gånger utan svar och hon har inte ringt upp? jag tänker vafan e grejen. svara eller ring upp eller smsa så jag vet att du lever. när hon inte svarar så blir jag arg hatar det..det är en mobil d e väl bara svara och jag kan svära på att hon har sett att jag ringt..men varför hör hon inte av sig? e hon sur? upptagen? eller dum i huvet? jag hoppas på upptagen! vill inte att hon ska vara sur för det är så himla tråkigt för hon e jätte sur jätte länge och idag har jag inte ens gjort nått..hoppas hon ringer snart och är glad. för om jag ringer en gång till kommer jag vara sur när hon väl ringer upp sen..haha det är ganska efterblivet att veta vad som kommer hända och ändå låta det hända

vi får se när hon ringer hur det blir jag uppdaterar sen

// han sa

Kommentarer
Postat av: eVis eVis

haha du e ju en kopia på min sambo ! han lämnar sist och slutligen en massa mysiga meddelanden på mobilsvaret not som jag inte ens lyssnar på för att jag vet hur det låter. Numera vet han att jag oftast inte ens hör telefonen, vi måste ha dem på ljudlöst på jobbet....så - jag ringer när det är nåt annars mår jag bra elle?

2008-10-16 @ 18:35:59
URL: http://evisevis.blogg.se/
Postat av: han sa

pyttsan du e bara på hennes sida! haha

2008-10-16 @ 18:54:36
Postat av: eVis eVis

Det är jag som är sambon..:-) Jag håller med dig till 100% bre.. hatar när hon inte svarar.. det kan ju faktiskt vara nåt viktigt man behöver få fram.

2008-10-17 @ 14:49:42
URL: http://evisevis.blogg.se/
Postat av: Niclas

Vafaan.. det står ju att det är evisevis som postat inlägget.. glömde ju o skriva mitt namn..

2008-10-17 @ 14:51:02
URL: http://evisevis.blogg.se/
Postat av: han sa

d e ju d jag menar, d kan vara sjukt viktigt. fruntimmer lär er svara i telefonen!!

2008-10-17 @ 15:21:45
URL: http://honsahansa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0